Al de bekendste apple producten op een rij

Ben jij dol op de producten van Apple of wil jij graag overstappen? In deze blog vind je de bekendste Appleproducten op een rij. Van de IPhone tot de IPad.

Apple begon ooit als besturingssysteem van de de Macintosh computer. Het waren Steve Jobs en Steve Wozniak die als vrienden en ontwikkelaars er wel toekomst in zagen. Inmiddels is Steve Jobs overleden, maar leeft Steve Wozniak nog steeds. Hij was dan ook de grote ontwikkelaar waar Steve Jobs de bussiness runde. Vandaag de dag heeft Apple honderden, misschien wel duizenden producten op de markt gebracht. Waaronder de Iphone 11, de Macbook Pro en de Ipad Air. Je zou bijna zeggen: ‘spaar ze allemaal’.

I-Phone

Hij is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sinds de komst van de IPhone in 2017 is het wereldwijd een enorme hit geworden. Waar er nog anderen op hun Black-Berry aan het spelen waren heeft Apple een telefoon ontwikkeld daarop je apps kon downloaden met een enorm gebruiksvriendelijke interface. Hierna is het in een stroomversnelling gegaan en inmiddels in de smartphone wereld booming. Iedereen heeft een smartphone en je hoeft zeker niet meer nieuw te kopen om een goede Iphone te kunnen gebruiken. Zo heb je de Iphone se refurbished, maar ook andere producten van Apple kan je inmiddels gewoon tweedehands kopen.

Macbook

Vooral door grafische ontwerpers is deze laptop uitgeroepen tot de beste van allemaal. Zo heeft Apple de Macbook ontwikkeld in 2006, maar inmiddels kennen we de Macbook Pro en de Macbook Air. De air kan je gemakkelijk meenemen omdat hij bijna niks weegt. Type jij voornamelijk verslagen dan is dit een gemakkelijke en goede laptop. Wanneer jij grafisch ontwerper bent en meer van je laptop vraagt dan kom je toch eerder uit bij de Macbook Pro, of natuurlijk de I-Mac.

I-Mac

Macintosh, oftwel de Mac kwam al uit in 1979. Toen was het nog een scherm zonder muis of toetsenbord. In 1984 kwam de eerste Mac uit met een toetsenbord. Het originele design waarin de software en hardware allemaal in het scherm zitten bestond toen nog niet. In 1999 zijn ze kort overgestapt naar een computerkast die ze de Power Mac noemden. Maar al snel gingen ze weer terug naar de originele I-Mac. Inmiddels heb je veel verschillende varianten maar het blijft uniek dat de besturing plaatsvindt in het scherm zelf.

Air Pods

De eerste generatie warden ze er om uitgelachen. De iPhone zonder microfooningang. Dat gaat nooit werken. Inmiddels weten ze bij Apple wel anders en zijn de draadloze Air Pods helemaal in. Deze witte tandenborstels zie je bij één op de 20 mensen op straat wel in. Dus dat het een geslaagd project is geworden kan je wel stellen.

IPad

Nog zo’n uniek en solide systeem van Apple: De IPad. In 2010 kwam deze tablet voor het eerst uit. Nadat andere softwareontwikkelaars ook al soortgelijke apparaten op de markt hadden gebracht met de naam: Tablet. Was het tijd voor de IPad. Er zijn verschillende varianten op de markt gebracht waarvan toch wel de bekendste de IPad Pro, mini en air zijn.

Meer weten over Steve Jobs of Steve Wozniak de ontwikkelaars van Apple? Kijk dan hier