Simpel geld verdienen met aandelen; zo werkt het

Sparen bij de bank levert al lang niet meer het gewenste resultaat. Daarom kiezen ook steeds meer jongeren voor het beleggen in aandelen. Er is kennis voor nodig zeker, maar je kunt er toch gemakkelijk geld mee verdienen. Uiteraard is het belangrijk dat je weet wat aandelen zijn en hoe de waarde ervan bepaald wordt. En dat je vooral geld investeert dat je kunt missen en dat dus niet dient voor onvoorziene situaties.

Om te beleggen in aandelen heb je als eerst een betrouwbare broker nodig. Met een broker is het gemakkelijker aandelen kopen en verkopen om winst te boeken. Op Aandelen.nl kun je zien wie die onder meer zijn.

Betrouwbare broker

Je kunt beginnen te handelen in aandelen via een betrouwbare broker zoals Plus500. Het voordeel van deze broker is dat je toegang hebt tot verschillende instrumenten en mogelijkheden voor aan- en verkooptransacties. Zo biedt Plus500 honderden verschillende soorten CFD’s aan. Daarnaast heb je keuze uit vele CFD-valutaparen, CFD-grondstoffen, indexen en opties.

Plus500 heeft als betrouwbare broker ook wel nadelen. Zo lijdt 76.4% van de Retail beleggers verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Ga dus goed na voor je zelf als je het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Recente aandelen op de beurs

Coinbase, een van ‘s werelds grootste handelsplatformen voor cryptocurrency, is op 14 april 2021 geïntroduceerd op de beurs, Nasdaq. Als je interesse hebt, kun je het Coinbase aandeel kopen bij de betrouwbare Nederlandse broker DEGIRO of bij de bonafide internationale broker eToro. Nog meer bedrijven zijn geïntroduceerd op de beurs die het goed doen.

Als je er nog niet over beschikt, is het nu een geschikt moment om alvast een account te hebben bij een van de betrouwbare brokers.

Tenslotte is het nu niet meer moeilijk te beleggen in aandelen. Je kunt het gemakkelijk doen via een betrouwbare broker zoals Plus500. Deze heeft wel een groot risico. Echter, er zijn ook andere waaruit je kunt kiezen zoals DEGIRO hier in Nederland. Of de internationale broker eToro. Via hen kun je gemakkelijk aandelen kopen en verkopen om zo winst te boeken. En geld te verdienen.

bla bla