Leuke online slots gebaseerd op een televisieserie

In het online casino kun je vaak kiezen uit tal van spellen. Live spellen zoals roulette of blackjack of game shows waarbij je je even deelnemer aan een televisieshow waant. Daarnaast zijn er honderden of duizenden slots waar jij op kunt spelen. De mogelijkheden lijken eindeloos, er zijn slots in ontzettend veel thema’s en met uiteenlopende functies. Houd jij van televisieseries, dan zijn ook daar online slots van gemaakt. Wij hebben er hieronder een paar voor je op een rijtje gezet.

Narcos Mexico

Narcos Mexico is de spin-off van de razend populaire Netflix-serie Narcos. Waar het origineel begint met het verhaal van de bekendste drugscrimineel ter wereld ooit, Pablo Escobar, draait Narcos Mexico om het even beruchte Sinaloa-kartel in Mexico.

Slotontwikkelaar NetEnt tekende voor een slot van het origineel van de serie en koos voor een cartooneske uitstraling. Red Tiger heeft onlangs een online slot van Narcos Mexico uitgebracht en houdt daarbij meer vast aan een uitstraling die past bij de serie. In het basisspel kunnen telefoontjes leiden tot verdubbeling van de voorraad (jouw winst) en worden droppingen gedaan met wilds. In het bonusspel is het de bedoeling het territorium van de bazen uit te breiden, en van elkaar over te nemen. Een vermakelijke slot waar je ook nog eens kans maakt op mooie geldbedragen!

Knight Rider

In de jaren ’80 was de serie met David Hasselhoff en zijn intelligente auto K.I.T.T. een ware hit en tegenwoordig kun je de serie best cultureel erfgoed noemen. NetEnt heeft van dit gegeven een slot gemaakt waarvan alleen de introvideo al de moeite waard is om de slot voor op te starten. Vervolgens start er een spel dat is vormgegeven in de typische jaren ’80 comic-stijl. De symbolen lopen uiteen van 10 tot aas, tot aan het horloge van Knight. K.I.T.T. is een wild-symbool met multiplier en het logo van de serie is het bonussymbool. K.I.T.T. kan bij een winnende combinatie gaan rijden voor respins en dus extra grote wins!

Naast dat deze slot qua vormgeving bijzonder goed gelukt is, is de gameplay ook gewoon goed. Er is genoeg extra’s toegevoegd om deze slot vermakelijk te maken.

Inspector Gadget

Als je het dan toch hebt over cult… wat dacht je van Inspector Gadget? Hoeveel kinderen zijn er niet groot geworden met de klungelige geheim agent, die dankzij alle gadgets uiteindelijk altijd weer de wereld weet te redden? Blueprint Gaming heeft de tekenfilm nieuw leven ingeblazen met een slot waarbij je meteen duidelijk ziet wie de hoofdrol speelt. Aan alle details is gedacht, van het kenmerkende muziekje tot aan de gadgets die jou willekeurig kunnen helpen aan grotere wins. En wat dacht je van de Go Go Gadget functie, waarmee waarmee je wilds krijgt die de rollen waarop je speelt uitbreiden en zo extra winlijnen creëren?

Inspector Gadget is dus verre van een standaard slot en dat hebben ze goed gedaan. Je wordt steeds weer verrast door de gadgets, net zoals de originele serie je verraste met wat Inspector Gadget nu weer uit zijn hoed, mouw of schoen wist te toveren.